REUTERS

Huis van Caitlyn Jenner afgebrand in Malibu

Het huis van Caitlyn Jenner (69) is verloren gegaan bij de bosbranden in het zuiden van Californië. Dat meldt TMZ. Het huis, waar haar realityserie ‘I Am Cait’ zich deels afspeelde, bevond zich op de top van een heuvel met uitzicht op het strand van Malibu.

In het zuiden van Californië woeden momenteel twee grote branden. De bekende kustplaats Malibu moest gedeeltelijk geëvacueerd worden. Bronnen van TMZ zeggen dat het huis van Caitlyn in vlammen opging toen het vuur richting de voorstad van Los Angeles trok. Caitlyn woont sinds 2015 in Malibu en had eerder ook al te maken met natuurrampen. Vorig jaar begaf haar dak het tijdens een grote storm.

Caitlyns stiefdochter Kim Kardashian zit ook op haar ongemakken. Zij moest haar huis in Calabasas verlaten vanwege de natuurbranden, net als Khloe en Kourtney. Voorlopig bleven hun huizen wel bespaard.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer