2 Charlize Theron
AFP Charlize Theron

Iets te enthousiaste Charlize Theron geeft zichzelf net iets te veel bloot

Sterren, het zijn ook maar mensen. Geen wonder dus dat actrice Charlize Theron (44) enthousiast reageerde toen ze vernam dat haar nieuwe film, ‘Bombshell’, genomineerd was voor verschillende SAG-Awards. Alleen vergat de Zuid-Afrikaanse schone daarbij dat ze geen ondergoed onder haar badjas droeg, met onderstaande hilarische beelden tot gevolg. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Samen met enkele vrienden kijkt Charlize Theron naar de nominaties voor de SAG-Awards in bed, gekleed in een grijze badjas. Wanneer wordt afgeroepen dat de volledige cast van ‘Bombshell’ genomineerd is voor de prestigieuze award, kan Theron haar vreugde niet bedwingen. Ze springt op en roept: “We hebben ‘cast’ binnengehaald!” Alleen, daarna valt het beeld weg. Wanneer we Theron weer zien, schikt ze haar badjas opnieuw en mompelt ze: “Ik draag helemaal geen ondergoed!” 

Bij het filmpje, dat de actrice op Instagram postte, schrijft ze: “Oeps! Ik werd iets té enthousiast toen ik hoorde dat de cast van ‘Bombshell’ genomineerd was voor de SAG-Awards. Proficiat mooie mensen. Ik ben zo dankbaar dat ik samen met jullie deel heb mogen uitmaken van de deze reis.”

2 Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in ‘Bombshell’.
AP Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in ‘Bombshell’.

Megyn Kelly

‘Bombshell’ vertelt het waargebeurde verhaal van enkele werkneemsters van Fox News die oprichter Roger Ailes beschuldigen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ook Margot Robbie en Nicole Kidman spelen mee in de film. Theron vertolkt journaliste Megyn Kelly, een enorme uitdaging, zoals ze zelf zegt. “Ze is zo ongelofelijk bekend. Ik heb nog nooit zo iemand gespeeld. Ik heb echte mensen gespeeld die niemand kent, dus daar komt veel minder druk bij kijken.” En de actrice moest ook haar persoonlijke gevoelens opzij zetten, klinkt het. “Je vergeet soms dat we in een wereld leven waarin we denken mensen te kennen. Als een acteur moet je dat allemaal aan de kant kunnen schuiven. Het verhaal ging volledig over dat jaar bij Fox. Het was geen biografie. Het was niet het ‘Megyn Kelly’-verhaal. En eens ik dat doorhad, bleek dat jaar uit haar leven ongelofelijk interessant en een verhaal dat het waard was om verteld te worden.”

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • guido vermeyen

    Two days in the Valley.....goede film, waar Charlise helemaal te bewonderen is....

  • Peter Berg

    't zal wel. Mooi geregisseerd filmpje, niks op te zien.

Lees meer