11
Instagram

IN BEELD. Kylie Jenner geeft peperduur feestje voor eerste verjaardag dochter

Kylie Jenner (21) heeft afgelopen zaterdag samen met haar wederhelft Travis Scott de eerste verjaardag gevierd van hun dochtertje Stormi. Dat hun oogappel een leven vol luxe zou leiden, stond in de sterren geschreven. En dat werd nog maar eens duidelijk tijdens het extravagante verjaardagsfeestje bij haar thuis. 

Mama Kylie Jenner en papa Travis Scott hebben duidelijk kosten noch moeite gespaard voor het allereerste verjaardagsfeestje van hun dochtertje Stormi. Mama Kylie had dan ook heel Universal Studios afgehuurd en volledig omgetoverd tot ‘Stormi’s world’. Er werd een heus mini-pretpark voorzien, met vooral een imposante ingang die opviel: een grote opblaasbare versie van Stormi’s hoofd, waarbij alle gasten via haar mond naar binnen moesten. Ook de geschenken waren opmerkelijk: van DJ Khaled kreeg het 1-jarige meisje een mini-handtas van Chanel cadeau. Op Instagram deelde de realityster een aantal beelden van het gebeuren. 

11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram
11
Instagram

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jos Vangeel

    En dat terwijl er in Jemen elke dag kinderen van honger omkomen .....

  • Sharon Vandewaetere

    Ja als je alle geld van de wereld hebt kan je natuurlijk je kids alle luxe geven die ze maar kunnen wensen. Moest ik zo rijk zijn zou ik ook er iets fantastisch van maken maar jammer dat er zoveel kindjes zijn die nooit iets krijgen op hun verjaardag. De weelde in de wereld is toch niet gelijk verdeeld hé.

Lees meer