REUTERS

In slaap vallen met Harry Styles in je oor: zanger vertelt slaapverhalen in populaire medidatie-app

Voor wie al eens problemen heeft met slaap te vatten, bieden heel wat apps een oplossing aan. Zo bestaan er applicaties met kalmerende geluiden zoals golven die aan wal slaan of het leven in een exotisch bos, maar ook slaapverhaaltjes zijn populair. Dus besloot Harry Styles (26) de handen in elkaar te slaan met Calm, om hopelijk heel wat mensen te kalmeren met zijn stem.

Harry Styles werkt samen met de meditatie-app Calm om verhaaltjes te vertellen voor het slapengaan. Dat kondigden de makers zelf aan met een kort voorproefje op Twitter. “Hallo, ik ben Harry Styles”, was al genoeg om fans uit hun dak te laten gaan.

Styles is niet de eerste bekende naam die fans in slaap probeert te praten. Onder anderen basketballegende Lebron James, acteur Matthew McConaughey en zangeres Kelly Rowland gingen hem voor.

Vanaf 8 juli kunnen abonnees van Calm dan de slaap proberen te vatten met Harry’s rustgevende stem. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar, daarna betaal je 49,99 euro per jaar voor de hele app.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer