rv

Isabelle A is klaar voor haar tweede carriere: "Ik ben ouder, maar nog steeds een stresskieken"

Ze is 42 en nog steeds een lekker beest. Dat zag u reeds in 'Liefde Voor Muziek', en dat zal u deze zomer ook merken wanneer Isabelle A - na acht jaar onder de radar - haar rentree maakt op de grote podia. Gewapend met nieuwe liedjes en haar onweerstaanbare Franse r. "Dit voelt als een tweede kans. Ik ben dankbaar dat ik dit moment kan grijpen."

"Weet je wat grappig is? Als ik mijn zoontje ga afhalen aan de schoolpoort, komen zijn vriendjes naar me toe met de vraag: 'Jij bent toch die zangeres uit 'Liefde Voor Muziek', hé?' Zij hebben me natuurlijk nooit anders gekend. Dat is vertederend en ik vind dat de max." Isabelle A glimlacht. En daar heeft ze alle redenen toe. Want terwijl 'Hé, lekker beest' zijn 27ste verjaardag viert, lijkt de zangeres met 'Zo zal het zijn' helemaal klaar voor een tweede carrière. "Zo voelt het wel een beetje", klinkt het zachtjes. "Ik ben altijd blijven zingen en kon dankzij mijn coverband en onze groep De Grietjes nog steeds van mijn muziek leven, maar blijkbaar ging dat een beetje onopgemerkt voorbij."

Benieuwd naar welke bekende muzikanten er meewerkten aan haar nieuwe album? Lees het in onze Pluszone. Proef nu vier weken voor maar 1 euro!

Lees meer