photo_news

Jaden Smith op Met Gala met afgeknipte dreadlocks in de hand

Jaden Smith verscheen gisteren op het Met Gala met een bijzonder accessoire. De acteur stond op de rode loper met afgeknipte dreadlocks. Zijn dreadlocks werden eigenhandig afgeknipt door zijn vader Will Smith. Hiermee wou hij Jaden helpen met de voorbereiding van zijn nieuwe film Life in a year.

Drie weken nadat zijn dreads waren afgeknipt, bleek dat de 18-jarige acteur nog geen afscheid heeft kunnen nemen. Jaden poseerde uitgebreid voor fotografen met de dreads in zijn hand alsof het een boeketje bloemen was.

Stijlicoon
De Karate Kid-acteur heeft zich met opvallende outfits de laatste jaren ontpopt tot stijlicoon. Zo verscheen hij een aantal keer in een rok of jurk op evenementen. Jaden wilde daarmee een statement maken. Dat legde hij uit in modeblad Nylon. "Over vijf jaar wil een kind naar school in een rokje zonder dat hij commentaar krijgt of in elkaar geslagen wordt, omdat hij 'anders' is. Ik vang nu wel de klappen op, zodat later mijn kinderen en de volgende generatie het normaal vinden."

Op het Met Gala droeg Jaden naast zijn haar een vrij onopvallende outfit. Daarnaast koos hij voor een diamanten grill in zijn mond en laarzen met een flinke hak.

Lees meer