Kanye West en James Corden
The Late Late Show/ Youtube videostill Kanye West en James Corden

James Corden strikt Kanye West voor ‘Airpool Karaoke’

Na tientallen verwoede pogingen wist James Corden eíndelijk Kanye West zover te krijgen deel te nemen aan zijn ‘Carpool Karaoke’. Alhoewel... ‘Carpool Karaoke’? Kanye zou Kanye niet zijn als hij het niet geheel op eigen wijze zou aanpakken. Daarom stapten de ‘Late Late Show’-presentator en de rapper op het vliegtuig voor een ‘Airpool Karaoke’, inclusief een bijzonder optreden van Kanye’s gospelkoor.

James Corden heeft al diverse wereldberoemde sterren in zijn SUV mee op pad genomen, maar keer op keer kreeg hij het niet voor elkaar om Kanye West te verleiden om bij hem in de auto te stappen. Tot gisteren. De ‘Late Late Show’-presentator zou naar Los Angeles vliegen, maar die vlucht werd gecanceld. Gelukkig was daar Kanye die hem uit de brand hielp: Corden mocht mee naar Los Angeles met Kanye's privéjet.

Dat liet de presentator zich geen twee keer zeggen. Eenmaal in het vliegtuig, dat bomvol zat met leden uit Kanye's gospelkoor, kon het spektakel beginnen. De leden van Kanye's Sunday Service waren dan ook niet te belabberd om een paar indrukwekkend optredens weg te geven. 

Een ‘Carpool Karaoke’, of in Cordens geval een ‘Airpool Karaoke’, zou niet compleet zijn als de gast in kwestie niet zou rappen of zingen. Dat realiseerde Kanye zich maar al te goed. Daarom rapte hij een stuk uit zijn hitnummer ‘Jesus Walks’. Ook kwam het lied ‘Selah’, afkomstig uit zijn nieuwste album Jesus Is King, aan bod.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer