2
AP

Javier Bardem springt in de bres voor Johnny Depp: “Hij zit vast in leugens en manipulaties van giftige figuren”

Ook in tijden van de wereldwijde coronacrisis gaat de ruzie tussen Johnny Depp (56) en zijn ex-vrouw Amber Heard (33) gewoon door. Zij beschuldigt Johnny ervan haar tijdens hun huwelijk te hebben mishandeld, maar Johnny ontkent dat. De ‘Pirates of the Caribbean’-acteur wordt uit verschillende hoeken gesteund in zijn pleidooi, nu ook door collega Javier Bardem.

In een verklaring in handen van The Blast zegt Javier, die samen met Johnny in ‘Pirates of the Caribbean 5' speelde, dat hij vierkant achter zijn vriend staat. “Ik hou van Johnny. Hij is altijd een echte gentleman geweest en een extreem genereuze en zorgzame vriend voor mij en mijn familie”, begint Javier zijn statement. “Bovendien heb ik het geluk gehad om twee keer met hem te mogen werken en zijn respectvolle houding tegenover ieder lid van de crew te ervaren, net als zijn unieke en hilarische gevoel voor humor.”

De Spaanse acteur meent dat zijn Amerikaanse vriend “een goed mens” is die “vastzit in de leugens en manipulaties van giftige figuren.” Hiermee verwijst hij waarschijnlijk naar de uitspraken van Johnny’s ex Amber, die claimt dat hij haar mishandeld heeft. “Dankjewel Johnny, miljoenen anderen zoals ik houden heel erg veel van je”, besluit Javier.

LEES OOK: Ook Vanessa Paradis getuigt voor ex Johnny Depp

LEES OOK: Explosieve nieuwe tapes werpen ander licht op zaak Johnny Depp: “Je sloeg die verdomde deur in mijn gezicht!”

2
EPA

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer