Photo News

Jennifer Lopez getuigt: “Een regisseur vroeg me om me mijn borsten te tonen”

Jennifer Lopez (50) is in het verleden in aanraking gekomen met seksueel grensoverschrijdend gedrag. De zangeres en actrice deelde haar #MeToo-ervaring in een gesprek met actrices Laura Dern, Scarlett Johansson, Renée Zellweger, Awkwafina en Lupita Nyong’o in The Hollywood Reporter.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De 50-jarige actrice vertelde hoe een regisseur haar ooit vroeg haar topje uit te trekken, terwijl er ook een vrouwelijke kostuumontwerper in dezelfde kamer aanwezig was. “Hij wilde mijn borsten zien”, blikte Jennifer terug. “Ik zei nee en kwam voor mezelf op. Het was grappig omdat ik me nog precies kan herinneren dat ik paniek voelde op dat moment. “

De actrice, die niet zegt om wie het gaat en wanneer het is gebeurd, is nog altijd dankbaar dat ze niet heeft geluisterd en denkt dat dat haar carrière alleen maar ten goede is gekomen. “Wanneer je op dat moment ingaat dan neemt die persoon een loopje met je en denkt hij dat hij alles kan maken. Omdat ik gelijk mijn grenzen aangaf en nee zei trok hij zich terug en bood hij later zijn excuses aan.”

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Polutnik Ronald

    En wie zegt dat ze haar borsten misschien wel heeft laten zien , want ze zegt ook niet welke persoon dit gevraagd had .

  • Paul Philippaerts

    Is het niet normaal dat een regisseur moet weten hoe scenes moten worden opgezet als die "actrices" in hunne blote moeten gefilmd worden. In America wordt er wel wat bloot getoond, maar ze laten niets zien. Dus die regisseur heeft wel degelijk een grondige kennis nodig van dat wat wel getoond wordt maar uiteindelijk niet mag gezien worden in de film.

Lees meer