Jennifer Lopez en Marc Anthony gingen in 2011 uit elkaar.
EPA Jennifer Lopez en Marc Anthony gingen in 2011 uit elkaar.

Jennifer Lopez nodigt ex Marc Anthony uit voor bruiloft

Jennifer Lopez (50) en Marc Anthony (51), die in 2011 uit elkaar gingen, zijn nog steeds goed bevriend. De superster heeft de zanger zelfs uitgenodigd voor haar bruiloft met Alex Rodriguez. Dat meldt Us Weekly.

"Marc Anthony is aanwezig op de bruiloft van J.Lo en A-Rod", vertelt een ingewijde aan het magazine. "Hun relatie is altijd gezond en respectvol gebleven.”

Jennifer en Marc waren in de jaren negentig al kort samen, kregen in 2004 opnieuw een relatie en trouwden datzelfde jaar. In 2011 strandde hun huwelijk, maar de scheiding was pas drie jaar later rond. Ze hebben samen een 12-jarige tweeling.

De zangeres kreeg begin 2017 een relatie met de ex-honkballer Alex Rodriguez. De bruiloft van het koppel zou gepland staan voor deze zomer.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer