ap

Jenny McCarthy gaat trouwen

Jenny McCarthy gaat trouwen met haar Donnie Wahlberg. "Ik ben net verloofd!", zei ze woensdag in het tv-programma The View terwijl ze haar ring liet zien en met de gele saffier rondhuppelde op de set. Donnie liep uiteindelijk op zijn aanstaande vrouw af om haar een zoen te geven.

Het Playboymodel pinkte een traantje weg toen ze in de uitzending vertelde hoe haar 11-jarige zoon Evan in het complot zat toen de acteur afgelopen weekend op zijn knieën ging. Zowel Donnie als zijzelf stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje: Evan kwam namelijk voort uit haar huwelijk met regisseur John Asher, dat in 2005 op de klippen liep. Donnie heeft twee zoons van zijn ex Kim Fey. Het koppel scheidde in 2008.

Voor de grote dag is nog geen datum geprikt. Duidelijk is wel dat het erg lastig wordt om op korte termijn een gaatje te vinden in de drukke agenda's van de twee. Vooralsnog is onder meer volgend jaar augustus een optie: dan zou de bruiloft ook in Jenny's eigen appartement kunnen plaatsvinden, wat ze zelf graag wil.

Lees meer