6
Sotheby's

Johnny Depp zet Frans dorp te koop

Johnny Depp heeft zijn landgoed aan de Franse Côte d'Azur te koop gezet. De 52-jarige acteur vraagt ruim 23 miljoen euro voor het riante optrekje, meldt makelaar Sotheby's International Realty.

Vlakbij het plaatsje Plan-de-la-Tour ligt Depps landgoed, dat een voormalig dorpje is. Voor die 23 miljoen euro krijgt de koper dan ook meer dan tien gebouwen, waaronder een grote villa, meerdere gastenverblijven, een kapel, een cafeetje en een garage. Ook zijn er fonteinen, is er een olijvengaard, twee zwembaden en een skatepark.

"Johnny heeft besloten zijn landgoed bij Plan-de-la-Tour te verkopen om dit hoofdstuk in zijn leven af te sluiten en verder te kunnen gaan. Hij hoopt dat iemand anders net zo veel plezier beleeft aan het landgoed als hij heeft gehad en dat het diegene net zo veel geluk zal brengen", aldus de makelaar.

De gelukkige koper krijgt overigens niet alleen het landgoed en de gebouwen, maar ook andere spullen van de superster. De meubels, kunst, boeken en veel van Depps andere persoonlijke bezittingen blijven achter. De buren zijn niemand minder dan Angelina Jolie en Brad Pitt. Hun landgoed ligt op zo'n veertig kilometer afstand.

6
Sotheby's
6
Sotheby's
6
Sotheby's
6
Sotheby's
6
Sotheby's

Lees meer