Josje krijgt kritiek na pikante foto op Instagram: "Kleine kindjes kijken ook mee"

Met de arm voor haar borsten en enkel een slipje aan: zo hebben we Josje van K3 nog niet vaak gezien. Het pikante plaatje lokt dan ook gemengde reacties uit op haar Instagramprofiel.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Je hebt jonge kijkers", klinkt het onder meer. Of nog: "Ze zou beter privé staan, zodat ze alle kleine kindjes die haar account willen volgen kan weigeren." En: "Nooit verwacht dat ze dit doet." Hier en daar neemt iemand ook het woord 'slet' in de mond.

Al zijn er natuurlijk ook heel wat fans die de foto wél kunnen smaken. "Ze wil alleen maar haar tattoo laten zien",  vinden zij. Of zoals always_love_for_k3 het uitdrukt: "Komaan mensen, je ziet niks hoor! En ze is een pracht van een vrouw, dus ssst. Josje, you are beautiful." En wat dacht u van deze? "Wat zit iedereen te janken over of dit wel of niet kan? Laat haar gewoon lekker doen wat ze wil doen en als het je niet bevalt: klik weg. En nu stoppen met zeiken. Dank."

De volgende opmerking zal allicht niet ver van de waarheid zitten. "Als ik Josje was, zou ik me zo kapot lachen om alle reacties hier. Jezus."

Instagram

Lees meer