Josje na de heisa: "Ik hou van mijn lichaam. Als je het een schande vindt om dat te tonen, is dat jouw probleem"

De pikante foto waarop Josje enkel een slipje draagt, heeft de nodige reacties losgeweekt. Heel wat lovende commentaar uiteraard, maar ook kritiek. "Als kinderidool heb je een voorbeeldfunctie. Wat als kleine kindjes dit te zien krijgen?", klonk het op sociale media.

Mornings in #NYC and visits in #Brooklyn

De bedoeling was om haar splinternieuwe libeltattoo op het middenrif te showen, maar haar quasi naakte lichaam ging met alle aandacht lopen. Josje heeft nu via haar Instagramprofiel zelf gereageerd op de heisa. In het Engels, kwestie van eventuele jonge pottenkijkers niet voor de borst te stoten.

"Ik hou van mijn lichaam en de manier waarop het functioneert. Prachtig gewoon! Ik probeer er goed zorg voor te dragen. Als je het een schande vindt om dat te tonen, is dat jouw probleem. Ik wist niet dat een blote buik zo choquerend kon zijn. Wat dan gedacht van een blote oksel? (zie foto hieronder; nvdr). "Ik voel me niet als een rolmodel, ik ben gewoon mezelf. Dit is mijn lichaam, mijn leven en mijn Instagram. En als je geen Engels verstaat, zou je hier zelfs misschien helemaal niet moeten zijn. Voel je vrij om te reageren, let alleen wat op je woorden. Bedankt!"

I like my body and the way it works! Just magnificant! I try to take good care of it. If you think there's any shame in (showing) that; that's really your problem! I didn't realise that a bare tummy could be so shocking(how's about a naked armpit?) Being and/or making an example isn't only about looks! I don't really feel like a role model anyway, l am just me. This is my body, my life and my Instagram. And if you can't read in English maybe you shouldn't be here anyway. Feel free to leave a comment, just watch your language, thnx! Ok, en ga nu maar in de zon zitten, want het is prachtig weer! #loveyourself #chill #thnxforthelove #thnxforthesupport #okdoei #hihatersbyehaters

En dan nog in het Nederlands: "Ok, en ga nu maar in de zon zitten, want het is prachtig weer!" Gevolgd door wat hashtags die niets aan de verbeelding overlaten. "#loveyourself #chill #thnxforthelove #thnxforthesupport #okdoei #hihatersbyehaters."

Josje was altijd al de meest rebelse van K3: herinner u respectievelijk de grote ankertattoo, de neusbel én de relatie met 'bad boy' Johnny de Mol. Zondag staat het laatste K3-optreden van de oude lichting op het programma in de Antwerpse Lotto Arena.

Lees meer