3 Justin Timberlake
AFP Justin Timberlake

Justin Timberlake onder vuur na performance Super Bowl: "Die 'ode' aan Prince ging erover"

Justin Timberlake (37) kon lang niet iedereen bekoren met zijn halftime show tijdens de Super Bowl, vorig weekend. Er zou iets mis zijn geweest met zijn microfoon, en ook zijn erebetoon aan Prince werd niet gesmaakt. 

Er liepen al langer geruchten dat er een hologram van Prince zou verschijnen tijdens de show van Timberlake, maar daar kwam veel reactie op. Zo noemde Prince het idee dat hij ooit gereïncarneerd zou worden als hologram 'demonisch' in een interview uit 1998. 

Hoewel de video die uiteindelijk verscheen niet bepaald een hologram was, konden vele Prince-fans er toch niet mee lachen. "Ik denk niet dat Prince het specifiek had over een hologram, Justin", klinkt het op Twitter. "Ik denk dat hij het op élke manier walgelijk had gevonden." 

Daarnaast geloven ze niet dat Timberlake respect had voor de man. "Toen hij nog leefde, lachte je met hem. Je spotte met hem in één van je nummers, en toen hij een award in ontvangst mocht komen nemen zetten jij op ludieke wijze de microfoon lager. En nu zou je opeens een eerbetoon aan hem willen brengen? Nee, dat geloven we voor geen meter..."

3  Justin Timberlake met de video van Prince.
AFP Justin Timberlake met de video van Prince.
3 Justin Timberlake zingt 'duet' met Prince.
AFP Justin Timberlake zingt 'duet' met Prince.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer