Kaley Cuoco
Instagram Kaley Cuoco

Kaley Cuoco ruilt huwelijksreis in voor ziekenhuisverblijf

Kaley Cuoco is niet bepaald op een exotische plek beland na haar huwelijk. Vijf dagen na haar grote dag postte de 'Big Bang Theory'-actrice een foto uit het ziekenhuis.

"Als je huwelijksreis bestaat uit een schouderoperatie", schreef ze bij een foto waarbij ze chagrijnig in de camera kijkt. De 32-jarige actrice meldde wel dat ze alweer herstellende is. Ze grapte ook dat haar kersverse echtgenoot Karl Cook vast nog minder charmante kiekjes van haar zal delen. Dat liet de professionele ruiter zich geen twee keer zeggen; hij deelde niet veel later een video van een luid snurkende Kaley in de auto onderweg naar huis.

De actrice trad zaterdag in het huwelijk met Karl. Vanwege hun overeenkomende initialen noemden ze de bruiloft zelf 'KC in het kwadraat'. Vermoedelijk gaat het paar later op huwelijksreis.

Op de trouwdag was ook Kaleys televisieman Johnny Galecki aanwezig. Op Instagram plaatste hij een foto van de bruiloft, waarbij de Big Bang-acteur schreef: "Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor mijn nepvrouw." De twee hadden ooit echt een relatie, maar maakte dat pas wereldkundig toen ze al een tijdje uit elkaar waren.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer