Kanye West wil president worden in 2024.
EPA Kanye West wil president worden in 2024.

Kanye West hint opnieuw naar presidentschap in 2024

Kanye West (41) laat zijn ambitie om president van de Verenigde Staten te worden maar niet rusten. Opnieuw hintte hij naar het presidentschap in een cryptische tweet. 

Met het simpele getal ‘2024’ geeft hij aan dat hij nog altijd van plan is om binnen 5 jaar een gooi naar het ambt te doen. Eerst meende hij president te willen worden in 2020, maar vanwege zijn vriendschap met de huidige bewoner van het Witte Huis, Donald Trump, wacht hij er 4 jaar langer mee. 

Kanye West is niet de enige ster die het graag voor het zeggen zou hebben, maar ook Angelina Jolie gaf al mee dat ze ‘de nodige ervaring heeft’ om president van de V.S. te worden. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Axel Van Bellingen

    Het wordt met de dag belachelijker daar,ze zijn op dezelfde weg als de Romeinen destijds.

  • Edmond Dillien

    Ik zou liever hebben dat echt bekende Amerikanen er aan meededen zoals Donald Duck of Mickey Mouse dat zou veel geloofwaardiger overkomen in de rest van de wereld, de huidige President en die Kanye zijn zowat uit hetzelfde pianoklavier gevallen, ebony and ivory, he, zij liegen even hard en op mentaal niveau moet ik er ook geen tekeningetje bijmaken zekers.

Lees meer