'Kids See Ghosts'
Kids See Ghosts 'Kids See Ghosts'

Kanye West maakt animatieserie met Kid Cudi

Kid Cudi (36) heeft fans alvast een voorproefje gegeven van de nieuwe animatieserie die hij samen met Kanye West (43) maakt. De rapper deelde op Twitter de eerste trailer van ‘Kids See Ghosts’, naar hun gezamenlijke album uit 2018.

Kanye spreekt in de serie de stem in van een beer die zijn fans vast bekend voorkomt. Het dier was namelijk ook te zien op de hoes van zijn eerste drie albums: ‘The College Dropout’, ‘Late Registration’ en ‘Graduation’. Kid Cudi is te horen als het personage Kid Fox.

Een vervolg op het album ‘Kids See Ghosts’ lijkt ook een feit. Kid Cudi vertelde vorig jaar dat Kanye hem al had gevraagd voor de volgende. Het is nog niet bekend wanneer de animatieserie verschijnt, maar de rapper belooft in zijn tweet dat het er snel aankomt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer