Kanye West toont zijn hele gezin in nieuwe videoclip.
YouTube Kanye West toont zijn hele gezin in nieuwe videoclip.

Kanye West met hele gezin in nieuwe videoclip

Kanye West heeft donderdag zijn nieuwe videoclip ‘Closed On Sunday’ gelanceerd. De rapper had bijzondere ‘acteurs’ gevraagd voor een rol. Zo zijn echtgenote Kim Kardashian en al hun kinderen in de video te zien.

In het begin van de clip houdt Kanye zijn jongste zoontje Psalm vast en loopt hij samen met Kim, dochter North, zoon Saint en dochter Chicago door een gebergte. Langzaam verschijnen er wagens waar leden van zijn Sunday Service-koor uit komen. Ook schoonmoeder Kris Jenner, schoonzus Kourtney Kardashian en haar kinderen komen opdraven voor zijn versie van een zondagse mis.

‘Closed On Sunday’ staat op zijn nieuwe album Jesus Is King dat eerder deze maand verscheen. Voor de plaat liet de rapper zich inspireren door zijn geloof. Volgende maand wil Kanye nog een gospelplaat uitbrengen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer