3
Reuters

Kate Moss (42) ruilt lief van 28 voor 18-jarige toyboy

Een oude bok lust wel een groen blaadje, en hetzelfde gaat blijkbaar op voor een geitje op leeftijd. Dat bewijst Kate Moss met haar nieuwe toyboy van 18.

Het 42-jarige topmodel heeft sinds ze tram 3 opstapte een zwak voor jongere kerels, en kaapt nu de hoofdprijs weg met Jake Curtis, zoon van 'Love Actually'-regisseur Richard Curtis.

Kate Moss heeft haar 28-jarige vriendje dus ingeruild voor een nog jonger exemplaar. Jake Curtis mag zich nog maar pas tot het clubje der volwassenen rekenen, maar heeft wel al 's werelds bekendste supermodel aan zijn arm hangen. De twee werden samen gespot toen ze een uitstapje maakten in een cabrio: Jake heeft wel al zijn rijbewijs, maar Kate zat aan het stuur.

Daarmee lijkt haar romance met de 28-jarige graaf Nikolai von Bismarck voorgoed verleden tijd. Toyboy Jake wenste zelf niet te reageren op het nieuws, maar zijn zus Scarlett wel. "Ze zeggen dat een sabbatjaar draait rond jezelf vinden, en ontdekken wie je echt bent. Het lijkt erop dat Jake eindelijk zijn ware ik heeft gevonden", zei ze op Facebook, naast een foto van Kate en Jake in de sportwagen. Jake neemt een jaartje vrijaf voor hij naar de universiteit trekt, en besteedt zijn vrije tijd dus erg nuttig.

3
kos

Grootoom

Kate Moss is al jarenlang bevriend met de ouders van Jake: 'Love Actually'-regisseur Richard Curtis en Freud-erfgename Emma Freud. Die eerste gaf in interviews al toe dat hij altijd een zwak heeft gehad voor Kate, en zelfs in elk van zijn films een 'Kate Moss-personage' schrijft.


"Ik ben verheugd dat een oude vriendin een oogje in het zeil houdt bij Jake, een heel lieve jongen", liet hij laconiek weten vanuit New York. Voorlopig is er dus geen vuiltje aan de lucht.


Erg conventioneel is Jakes familie dan ook niet te noemen: zo liet Kate op haar 28ste haar billen tatoeëren door Lucian Freud, Jakes grootoom. De kunstenaar was toen 80, en geruchten deden de ronde dat hij en Kate méér dan vrienden waren.

3
kos

Kort huwelijk

Al is zo'n bejaarde man een grote uitzondering in het liefdespalmares van Kate Moss. Volgens ingewijden ontwikkelde ze haar voorliefde voor jongere mannen toen ze haar 30ste verjaardag vierde. "Het is voor haar als een eremedaille: dat ze nog altijd bij de jonge, hippe vogels hoort, in plaats van bij de oude sokken", klinkt het. Enkel ex-echtgenoot Jamie Hince (47) wist haar voor een lange periode uit de klauwen van toyboys te houden. De twee waren vier jaar getrouwd, maar die romance liep in 2015 op de klippen toen rocker Jamie zijn heil zocht bij... het 17 jaar jongere model Jessica Stam.


Bij Jake kan Kate misschien wel opnieuw het liefdesgeluk vinden. Kate heeft hem alvast heel wat te vertellen: over hoe zij bijvoorbeeld samen met Johnny Depp hét glamourkoppel was van 1997, toen Jake nog in het kraambed lag.

Lees meer