2 Kate Upton.
EPA Kate Upton.

Kate Upton dol op 'naakte' bikini's

Model en actrice Kate Upton draagt niet alleen tijdens haar werk graag bikini's, maar ook in haar vrije tijd. "Het liefst huidkleurige badkleding. Dan denken mensen dat ik naakt ben en zien ze pas dat ik een bikini aanheb als ze dichterbij zijn", vertelt ze in een interview met Bild.

Kate (21) is bekend van haar sexy fotosessies. Ze was twee keer te zien op de cover van de Sports Illustrated bikini-editie en speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe film The Other Woman, met onder anderen Cameron Diaz.

"Ik had niet verwacht dat mensen zo heftig zouden reageren op die binikifoto's. Voor mij was dat heel normaal, ik ben min of meer op het strand opgegroeid en voel me op mijn gemak in badkleding. Maar na de eerste publicaties werd ik ineens heel vaak aangestaard", vertelt de voluptueuze Amerikaanse.

De film The Other Woman gaat over vrouwen die worden bedrogen door een man. Kate heeft zelf ook zoiets meegemaakt. "Iedereen krijgt in zijn leven wel eens keer te maken met bedrog, of dat nu door familie, vrienden of je partner is. Ik heb het ook meegemaakt en dat deed me veel pijn."

2
photo_news

Lees meer