3
PHOTO_NEWS

Keira Knightley: "Stop met me zwanger te maken!"

Keira Knightley krijgt het de laatste tijd serieus op haar heupen van alle mensen die vragen of ze zwanger is. Naast een groeiende ergernis, maken de geruchten haar bovendien erg onzeker:"Ik ben een erg slanke meid. Ik zie er toch niet zwanger uit, toch?", aldus Keira aan de Amerikaanse website Showbizspy.

"Mensen blijven me maar zwanger maken! Ik ben hier nog helemaal niet klaar voor. Oké, ooit wil ik wel kinderen, maar nu nog niet; Stop dus alsjeblief met me zwanger te maken", aldus een gepikeerde Keira aan de website.

Al heeft de 27-jarige 'Pride and Prejudicde'-actrice wel een vermoeden vanwaar de geruchten komen. "Het zal de ring om mijn vinger wel zijn", lacht ze. Zo ging de Britse afgelopen mei in op het huwelijksaanzoek van haar vriend, muzikant James Righton. Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen, is nog niet geweten.

Keira en James zijn een koppel sinds april 2011 en wonen al enkele maanden samen in Knightley's optrekje in Londen. Ze kocht het pand, met een waarde van zo'n 2 miljoen pond, na de break-up met Rupert Friend in december 2010.

3 Keira en verloofde James Righton op de filmset van 'Seeking a Friend for the End of the World'.
PHOTO_NEWS Keira en verloofde James Righton op de filmset van 'Seeking a Friend for the End of the World'.
3 Keira en Jude Law op de wereldpremière van 'Anna Karenina'.
PHOTO_NEWS Keira en Jude Law op de wereldpremière van 'Anna Karenina'.

Lees meer