2
AFP

Kelly Osbourne reageert op geruchten: “Mijn vader gaat niet dood”

Ozzy Osbourne ligt nog lang niet op zijn sterfbed. Zijn 35-jarige dochter Kelly maakte op Instagram met ferme bewoording duidelijk dat geruchten over een aanstaand overlijden van de 71-jarige rocker totale verzinsels zijn.


"Ik heb een heerlijke start van 2020 gehad", begon Kelly haar relaas. "Ik heb geluncht met mijn familie en heb daarna de hele dag gelachen en rondgehangen met mijn vader. Toen ik thuis kwam las ik enkele misselijkmakende artikelen over mijn vader die zogenaamd op zijn 'sterfbed' zou liggen. Soms word ik echt ziek van de media!!", verzucht ze. "Het is geen geheim dat mijn vader een moeilijk jaar heeft gehad als het gaat om zijn gezondheid maar kom op zeg, dit is volslagen onzin."


Ozzy worstelde vorig jaar behoorlijk met zijn gezondheid. Hij maakte een slechte val toen hij 's nachts naar het toilet moest en kreeg daardoor weer last van een letsel dat hij in 2003 opliep bij een ongeluk met een quad. Na de val moest hij een operatie aan zijn nek ondergaan. Het herstel duurde langer dan verwacht, waardoor hij meerdere concerten moest afzeggen. De zanger heeft voor dit jaar grootse plannen, want Ozzy is namelijk van plan om een nieuw album uit te brengen.

2
Instagram Kelly Osbourne

Lees meer