2 Kim Kardashian heeft een klacht aan haar been.
Photo News Kim Kardashian heeft een klacht aan haar been.

Kim Kardashian aangeklaagd voor 100 miljoen dollar vanwege emoji's

Kim Kardashian heeft een aanklacht aan de broek vanwege haar eigen emoji-reeks. De realityster ontwierp de zogenaamde Kimoji’s samen met een ontwikkelaar, maar zij trok zich op het laatste moment terug om de emoji’s vervolgens wél uit te brengen. De ontwikkelaar eist nu 100 miljoen dollar aan misgelopen opbrengsten. 

De ontwikkelaar stelt hierin in 2014 een deal te hebben gemaakt en dat Kim hierna het handelsmerk voor Kimoji zou regelen. Dit zou de realityster niet hebben gedaan, omdat een van de ontwikkelaars persoonlijke informatie over haar naar buiten had gebracht, waarop ze zich terugtrok.

Volgens de ontwikkelaar was Kim van tevoren op de hoogte en akkoord dat de informatie, waarvan de inhoud onduidelijk is, openbaar zou worden gemaakt. Hij eist daarom een bedrag van 100 miljoen dollar (88 miljoen euro). Dat bedrag moet de contractbreuk en de opbrengsten van Kimoji die hij is misgelopen, goedmaken. Kim zelf heeft nog niet gereageerd op de aanklacht.

2 De bewuste Kimoji's.
Kimoji App De bewuste Kimoji's.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer