Kourtney Kardashian (midden) en Scott Disick tijdens hun relatie.
AP Kourtney Kardashian (midden) en Scott Disick tijdens hun relatie.

Kourtney Kardashian en ex-man gingen in therapie voor hun kinderen

De breuk tussen Kourtney Kardashian en Scott Disick in 2015 zorgde voor heel wat ruzies onderling. De twee waren op een gegeven moment zo ver van elkaar verwijderd, dat ze samen in therapie moesten om weer te leren communiceren. Dit hebben ze laten weten in een video voor Kourtney's YouTube kanaal Poosh.

"Ik denk het moeilijkste was toen we allebei een nieuwe relatie kregen. Dat zorgde voor frictie, onder andere over het voorstellen van onze nieuwe liefdes aan de kinderen. Dat was een behoorlijke uitdaging," aldus Kourtney. "Het is een van die dingen waarvan je denkt dat het je nooit gaat overkomen, maar toch was het zo. We gingen door met onze levens," voegt Scott eraan toe.

Omwille van hun drie kinderen Mason, Penelope en Reign besloten Kardashian en Disick samen in therapie te gaan. Hier leerden ze hoe ze op een nieuwe manier met elkaar moesten praten. En daarin zijn ze goed geslaagd, want Kourtney gaat tegenwoordig zelfs mee op reisjes met Scott en zijn vriendin Sofia Richie. Zelf is de realityster momenteel single, nadat ze vorig jaar haar relatie met Younes Bendjima beëindigde.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer