rv
RV rv

Kris Jenner viert 62e verjaardag als blondine

Er worden in Hollywood gretig kaarsjes uitgeblazen, want niemand minder dan Kris Jenner is jarig. Het hoofd van de 'Kardashians'-clan besloot voor de gelegenheid haar haren platina te verven. 

Kris werkt al sinds het begin van 'Keeping Up With The Kardashians' in 2007 als producent van het programma, wat haar de titel ‘momager’ opleverde. Kris werd op zondag 62 jaar, en ontving meteen een paar schattige berichten van haar beroemde dochters.

"Hartelijk gefeliciteerd aan mijn beste vriendin @krisjenner. Ik kon om geen betere moeder hebben gevraagd!", aldus Kim. "Ik weet letterlijk niet hoe je het doet, ons allemaal bejeren, de beste oma weten zijn, de beste kijk op het leven hebben. Ik ben zo dankbaar voor je !!! Ik hou zo veel van je!"

Ondanks haar leeftijd ziet Kris er volgens haar volgers nog fantastisch uit. Ook haar nieuwe, platinablonde coupe wordt goedgekeurd: "Wow! Jullie lijken wel zussen", klinkt het. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jurgen Van Den Bergh

    Ondanks haar leeftijd ziet ze er fantastisch uit. Iedereen weet toch dat moeder natuur hier een aardig handje geholpen heeft. Met zoiets te schrijven doen jullie gretig mee aan het verwrongen zelfbeeld van vrouwen.

  • Nadi Dima

    Mooie vrouw

Lees meer