Kylie Jenner
AFP Kylie Jenner

Kylie Jenner is koopverslaafd: “Ik heb een probleem”

Als je de jongste miljardair ooit bent, kan je het af en toe al eens breed laten hangen. En dat is precies wat Kylie Jenner (22) doet. De realityster en ondernemer deelde op haar Instagram-pagina enkele filmpjes waarin de oogst van een recente shopsessie te zien is. “Ik heb een probleem”, schreef Kylie erbij. 

Als Kylie Jenner gaat winkelen, dan doet ze het meteen goed. Tijdens haar shopsessie schafte ze verschillende paren schoenen aan. Het magazine People kon in de filmpjes Gucci-sandalen van 1250 dollar (zo'n 1.122 euro) herkennen, sandalen van Bottega Veneta van 690 dollar (zo'n 619 euro) en twee paar pumps van Balenciaga, elk van 995 dollar (zo’n 893 euro). Kylie voegde de nieuwe schoenen meteen toe aan haar kast, die op merk en kleur georganiseerd is. 

Dat de jonge realityster een voorliefde heeft voor kleding en accessoires is ook in andere delen van het huis te merken. Haar binnenhuisarchitect vertelde eerder dat Kylie een ‘gewone’ kledingkast heeft én een kast met enkel sportkledij. Daarnaast heeft ze een speciale ruimte voor haar ruim vierhonderd designerhandtassen en een paskamer waar ze haar outfits kan uitproberen. 

Vanaf minuut 6:00 toont Kylie haar inkopen.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eddy Vervaet

    Er bestaan nochtans oplossingen voor.Ze kan al haar centen bvb storten op mijn rekening.Opgelost "probleem".Er schuilt in mij een top psychiater...

  • Pascal MORTIER

    Vermoedelijk betaalt een zo belangrijke influencer daarvoor geen halve dollar. Eerder integendeel ...

Lees meer