Lady Gaga moest haar show gisterenavond annuleren.
EPA Lady Gaga moest haar show gisterenavond annuleren.

Lady Gaga moet fans teleurstellen: “Ik voel me erg verdrietig”

Lady Gaga (33) heeft haar optreden in Las Vegas gisterenavond moeten annuleren, omdat ze kampt met een keelinfectie en bronchitis. Dat liet de zangeres weten via Twitter.

Op de foto die Gaga deelde is te zien dat ze ziek op de bank ligt in een joggingpak, met een beademingsapparaat in haar mond. “Ik ben er kapot van dat ik vanavond niet kan optreden voor zoveel mensen die zijn afgereisd om mij te zien”, schreef ze bij de foto. “Ik voel me erg ziek en verdrietig, en ik wil dat jullie weten dat ik jullie nooit zou teleurstellen. Ik ben gewoon te ziek en zwak om vanavond op te treden.” Wel beloofde ze haar ‘little monsters’ dat ze het binnenkort goed zal maken.

Gaga is op dit moment de vaste artiest in het MGM Park Theater in Las Vegas, waar ze optreedt met de speciale Enigma-show. Daarin zingt de popster haar grootste hits. Vrijdagavond zou ze weer op het podium moeten staan in het Monte Carlo Hotel en Casino.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Lucas Vissers

    Rijk geworden met het verpesten van de maatschappij !

Lees meer