Zangeres Lily Allen
REUTERS Zangeres Lily Allen

Lily Allen weigerde rol in 'Game Of Thrones'

Popzangeres Lily Allen kreeg een mooi acteursaanbod voorgeschoteld, ze mocht meespelen in de prestigieuze serie 'Game Of Thrones'.  Maar de zangeres wees dat mooi af, de rol zou namelijk iets te veel te maken hebben met incest en dat vond Allen maar niks.

Lily zou de rol van prinses Yara Greyjoy krijgen en zou daarmee naast haar broer op de planken staan, die het personage Theon Greyjoy vertolkt. "Ze vroegen me of ik geïnteresseerd was om de zus van Theon te spelen. Maar daar voelde ik me niet zo goed bij. Zo zouden we samen op een paard moeten zitten en hij zou mij dan moeten strelen en zo van die dingen. Nee, bedankt", verklaarde Allen.

Lily had dan ook alle reden om de rol te weigeren, in een bepaalde scène zou Theon Yara beginnen te 'knuffelen', nog voor ze weten dat ze eigenlijk broer en zus zijn, het zou dus lijken op incest. Ondanks dat ze niet wou meespelen in de tv-serie, laat ze wel weten dat ze openstaat voor een rol in de musicalversie, als die er zou komen.

De zangeres is momenteel druk in de weer met haar nieuwe album. 'Sheezus' is al haar derde album en staat momenteel al op nummer 1 in de toplijst van de albums.

Lees meer