Madonna was niet gelukkig toen ze haar nieuwe muziek schreef.
AP Madonna was niet gelukkig toen ze haar nieuwe muziek schreef.

Madonna bekent: “Ik schreef mijn nieuwe album tijdens een depressie”

Madonna (60) brengt binnenkort een nieuw album uit dat ‘Madame X’ zal gaan heten, maar terwijl ze de plaat schreef voelde ze zich helemaal niet goed. “Ik was depressief en eenzaam.” 

De Queen Of Pop verbleef in Portugal toen ze aan haar nieuwste plaat begon. Haar zoon, David Banda, is namelijk erg goed in voetbal en kon in Europa een betere sportopleiding krijgen dan in de Verenigde Staten. Daarom besloot de zangeres dan maar om tijdelijk te verhuizen. “Om een voetbalmama te zijn, de laatste persoon waarvan je dat zou verwachten", grapte ze op MTV. “Ik dacht dat het een leuk avontuur zou worden, maar uiteindelijk was ik alleen bezig met de kinderen en voelde ik me daarnaast eenzaam. Ik bracht hen naar school, ging naar de voetbal kijken... Ik werd er gewoon depressief van.”

“Gelukkig ontmoette ik enkele schilders en muzikanten waarmee ik bevriend raakte. Ze nodigden me uit op etentjes en op een bepaald moment pakten we gewoon onze instrumenten bij elkaar en begonnen we deuntjes te spelen. Dat inspireerde me om toch weer te gaan schrijven.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer