2
photo_news

Madonna haalt in nooit eerder geziene brief uit naar Whitney Houston

"Ze zijn zo verschrikkelijk middelmatig", schreef Madonna begin jaren 90 over Whitney Houston en Sharon Stone. Het unieke schrijfsel waarin ze haar hart aan een goede vriend lucht wordt volgende week geveild en zou tot 5000 dollar kunnen opbrengen.

De zangeres schreef de brief aan John Enos begin jaren 90. In twee vellen legt de excentrieke zangeres uit dat ze de laatste tijd niet goed in haar vel zit. "Ik heb zoveel mensen kwaad gemaakt dat ik gestraft word en stilletjes in de hoek word gezet. Andere mensen die minder interessant zijn plukken daar de vruchten van. Het is frustrerend om te lezen dat Whitney Houston de muziekcarrière heeft die ik wil en dat Sharon Stone de filmcarrière die ik nooit zal hebben. Ik zou nog liever doodgaan dan zoals hen te worden, ze zijn zo middelmatig maar ze worden zo aanbeden en met mij vergeleken. Alles wat ik doe is origineel en uniek, ik stop er zoveel van mezelf in. Maar het heeft me alleen nog maar hartzeer en pijn opgeleverd. Ik denk niet dat ik dit spelletje mee kan spelen. Ik ben er te intelligent en te trots voor."

De zangeres suggereerde Enos dat ze op de verkeerde plaats en het verkeerde tijdstip werd geboren, en waarschijnlijk ook in het verkeerde lichaam. Vooral op het einde van de brief komt Madonna erg bitter over. "Ik heb het gevoel dat ik geen carrière of geen familie heb. Ik zie de toekomst zwart in. Dat is waarom ik niet goed voor jou ben of iemand anders. Ik moet mijn zin in het leven terugvinden."

Volgens de veilingsite komt de brief van Darlene Lutz, een persoonlijke vriendin van Madonna. De veiling vindt volgende week plaats en experts verwachten dat het tussen 3000 en 5000 dollar zal opbrengen.

2
rv

Lees meer