Madonna, tweede van links, maakte geen al te goede beurt tijdens de ‘Graham Norton Show’. Vooral haar houding tegenover Ian McKellen (links) werd bekritiseerd.
Photo News Madonna, tweede van links, maakte geen al te goede beurt tijdens de ‘Graham Norton Show’. Vooral haar houding tegenover Ian McKellen (links) werd bekritiseerd.

Madonna onder vuur voor arrogante houding tijdens 'Graham Norton Show’

Madonna’s verschijning in de ‘Graham Norton Show’ is in Groot-Brittannië niet ongemerkt voorbij gegaan. De zangeres (60) krijgt veel kritiek op haar houding, en wordt door kijkers als arrogant bestempeld. Vooral de manier waarop ze tegen acteur Ian McKellen (80) deed, kon niet door de beugel, vinden velen. 

Het begon al toen Madonna binnenwandelde en op rode sofa moest gaan zitten naast regisseur Danny Boyle en acteurs Lily James en Himesh Patel. De zangeres wierp op dat ze “het niet gewoon was om een sofa te delen”, waarna ze presentator Graham Norton vroeg wat er in hemelsnaam gebeurd was met zijn kostuum. Toen Norton haar vervolgens enkele vragen wilde stellen over de voetbalcarrière van haar zoon David, leek ze afgeleid, vroeg ze hem meerdere keren om de vraag te herhalen en deed ze haar verwarring af met een klein lachje: “Mijn medicatie werkt nog niet”. 

Maar voor veel kijkers werd het pas écht ongemakkelijk toen sir Ian McKellen erbij kwam. Toen Norton vroeg of de befaamde acteur, bekend van onder andere ‘Lord of the Rings’, en Madonna elkaar al ontmoet hadden, antwoordde de zangeres: “Hebben we elkaar al ontmoet? Ik denk het niet.” Waarop McKellen haar eraan herinnerde dat ze elkaar wel degelijk al eens gezien hadden, tijdens een evenement voor het goede doel. Maar Madonna gaf niet thuis, en bleef volhouden dat ze de acteur niet kende. Later vertelde McKellen over een feest dat georganiseerd was voor zijn 80ste verjaardag en hoeveel mensen er vanuit Los Angeles overgevlogen waren om erbij te zijn. Madonna viel hem daarbij snel in de reden: “Ik was het in ieder geval niet.” Waarop McKellen lachte: “Jij was niet uitgenodigd omdat je niet meer weet dat we hebben samengewerkt.”

Op sociale media regende het in ieder geval verontwaardigde commentaren. Een gebruiker schreef: “Ik werd wakker en was nog steeds aan het huiveren over Madonna bij ‘Graham Norton’.” Iemand anders zei: “Hoe ongemakkelijk ziet Madonna eruit op de sofa bij ‘Graham Norton’ nu ze niet in het middelpunt van de belangstelling staat en moet doen of ze geïnteresseerd is in de carrière van anderen?” En een zekere Robert schrijft: “Hoe ongelooflijk onbeleefd is Madonna? Sir Ian is een acteerlegende en ze behandelt hem alsof hij niemand is. Wat een verachtelijk gedrag.” Ook televisiepresentator Piers Morgan, nooit vies van een controverse, deelt zijn mening: “Madonna tijdens ‘Norton’: onbeleefd, verwaand, onaangenaam en ziet er belachelijk uit.”

Deze aflevering van ‘The Graham Norton Show’ wordt bij ons op vrijdag 21 juni op CAZ uitgezonden. 

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • vanderpeypen jeannine

    Is ze eigenlijk een oog kwijt ?

  • armand hillaert

    Nergens lees je nog een positieve letter over haar. Ze is uiteraard op de terugweg van haar top en dat maakt haar onpopulair waarmee ze nog eens haar tong uitsteekt naar iedereen. Als we de artiesten die niet kunnen zingen uit de top dertig halen blijven er niet veel meer over. Maar dat is zo in de showwereld. Je bent een god tot je wordt gekruisigd.

Lees meer