Madonna
REUTERS Madonna

Madonna schrapt weer concerten

Madonna moet weer optredens van haar Madame X-tournee afblazen. De 61-jarige zangeres heeft haar shows op 4 en 11 februari in Londen geschrapt.

De Queen of Pop kampt met meerdere blessures en kan daardoor niet drie avonden na elkaar op het podium staan. Door twee shows te annuleren kan ze de nodige rust nemen. “Drie shows op rij is te veel voor mijn lichaam. Mijn dokters staan erop dat ik na elk concert een dag vrij neem, maar ik had het idee dat ik wel twee shows kon doen zonder te rusten”, liet Madonna vrijdag weten op Instagram. “Het is een wonder dat ik het zo lang heb uitgehouden, maar dat komt vooral doordat ik zes uur per dag fysiotherapie doe.”

De zangeres blies de afgelopen maanden al meerdere concerten af. Ook vorige week schrapte ze meerdere shows in Lissabon.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer