EPA

Mandy Moore openhartig over misbruik door ex-man Ryan Adams: “Ik had het gevoel dat ik verdronk”

Mandy Moore (34) heeft in een podcast verteld over de ongezonde dynamiek die er was in haar relatie met ex-man Ryan Adams. De singer-songwriter raakte in opspraak door zijn #metoo-praktijken. “Ik leefde voor hem en had het gevoel dat ik verdronk”, aldus Mandy 

Mandy Moore deed een boekje over haar ex open in de podcast ‘WTF’ van Marc Maron. Uit het gesprek blijkt duidelijk dat de relatie niet goed zat. “Er was een ongezonde dynamiek tijdens ons huwelijk”, zegt de zangeres. “Eigenlijk leefde ik voor hem, ik deed niets voor mezelf en was me niet bewust van wat ik wilde. Ik had het gevoel dat ik aan het verdrinken was. Het was onhoudbaar en zo eenzaam. Ik was zo verdrietig en eenzaam. Ik kon zelfs mijn job eigenlijk niet uitoefenen omdat er thuis iemand was die voortdurend mijn aandacht opeiste en me niets anders wilde laten doen.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer