3 Spice Girls-reünie in 2012.
Photo News Spice Girls-reünie in 2012.

Mel B doet pikante onthulling: “Ik heb seks gehad met Geri Halliwell”

Tijdens de opnames van een Brits praatprogramma met celebrities verklapte de biseksuele ex-Spice Girl Mel B wel een heel spicy geheim: dat ze ooit seks heeft gehad met haar collega Geri Halliwell (46), indertijd beter bekend als Ginger Spice. 

“Het was een eenmalig ding. We lachten erom en daarmee was de kous af. We waren beste vrienden. Het gebeurde gewoon. Is jou dat nog niet overkomen?”, vroeg de inmiddels 43-jarige Melanie Brown aan Piers Morgan, die de talkshow Piers Morgan’s Life Stories presenteert. 

Morgan kon er duidelijk even niet bij: “Je hebt zonet een bom laten vallen. Het publiek gaat dit enorm fascinerend vinden.” “Ik ben nu eenmaal een eerlijk mens”, reageerde Mel B, die ook nog liet vallen dat ze vond dat Geri “fantastische borsten” heeft. 

Of Geri en haar echtgenoot Christian Horner, de miljonair uit de Formule 1-wereld, de onthulling op prijs stellen, is af te wachten. “Ze gaat mij hiervoor haten want nu is ze helemaal sjiek met haar rijke echtgenoot en in haar landhuis, maar toch is het zo”, denkt Mel B, die hoopt dat Geri het nieuws niet gaat ontkennen. 

Mel C zat op het moment van de opnames in de zaal. Voor Mel B uit de biecht klapte, keek ze Mel C nog even aan, alsof ze toestemming zocht. “Ik weet van niets”, zei Mel C. “Ach, whatever Mel”, antwoordde Mel B en maakte het nieuws wereldkundig. 

Mel B vertelde verder nog dat ze met alle Spice Girls heeft gekust nadat ze haar tongpiercing had laten zetten. “Dat was gewoon een onnozele kus, niets seksueels. Ik wou weten hoe het aanvoelde.”

3 Christian & Geri Horner
Photo News Christian & Geri Horner
3 Piers Morgan
EPA Piers Morgan

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric debanne

    Ze had het beter verzwegen ...wat voor nu om dit te vertellen nu ???

  • Soraja Salluyts

    Ze kunne er enkel plezier aan gehad hebben meer niet.

Lees meer