9
ISOPIX - Fotomontage HLN

Melanie Griffith heeft spijt van zoveelste ingreep: “Zelfs vrienden herkennen mij niet meer”

Melanie Griffith (62) is haast onherkenbaar na haar laatste schoonheidsoperatie. En ze beseft blijkbaar ook zelf dat ze een stapje te ver is gegaan. “Ik besefte niet wat ik gedaan had, tot mensen verbaasd begonnen te reageren op mijn uiterlijk. Zelfs vrienden herkenden me niet meer”, zegt de actrice in de Amerikaanse media. Volgens haar vriendenkring is Griffith ronduit geobsedeerd door cosmetische ingrepen.

“Ze is altijd al obsessief bezig geweest met het ‘opknappen’ van haar uiterlijk’”, zeggen vrienden in Star Magazine. “Maar ze weet niet van ophouden. Deze keer stond haar voorhoofd niet alleen stijf van de botox, maar was ook haar neus plots een heel stuk korter. Tevens koos ze voor fillers in haar wangen en lippen, maar zoals gewoonlijk heeft ze weer overdrevenZe heeft haar eigen uiterlijk bijna verpest.” 

Dat veel Hollywoodsterren moeite hebben met ouder worden, is uiteraard gekend. Maar volgens haar vrienden heeft die vrees een uitzonderlijk hoge tol geëist van Melanie. Haar laatste grote filmrol was in 2005 in ‘Heartless’, en hoewel ze nog hier en daar kleine filmrollen en gastrollen op tv heeft gespeeld, is haar carrière vrijwel compleet tot stilstand gekomen. In een poging het tij te doen keren, zou Melanie de ene afspraak na de andere boeken bij de plastisch chirurg. 

Volgens sommigen lijkt ze tegenwoordig ook meer op Janet Jackson dan op zichzelf. “Het begon de slechte kant op te gaan in 2015, toen Antonio Banderas (59) de scheiding aanvroeg, na negentien jaar samen. Ze denkt dat ze haar looks moet veranderen om ooit nog opnieuw de liefde te vinden.”

Melanie Griffith door de jaren heen: 

9 In 2010.
WireImage In 2010.
9
WireImage
9 Melanie Griffith
Photo News/Reporters Melanie Griffith
9
Reporters
9 
Reporters / Abaca
Reporters / Abaca Reporters / Abaca
9
Getty Images
9
ISOPIX
9
ISOPIX

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Martin Cuijpers

    Regelmatig sta ik de foto's van Melanie te bekijken in Pimpi (Malaga). Als je ouder wordt... kun je beter het verleden koesteren....en jezelf beter focussen op innerlijke schoonheid. Of jezelf focussen op je kinderen. Zie mijn artikel "Melanie Griffith"

  • Debbie De Bruyn

    Ik vind dat ze er nu goed uitziet nochtans. De vorige ingrepen trokken op niks maar nu ziet ze er veel jonger uit.

Lees meer