1989 : Walter Capiau (VTM : Kinderacademie)
Photo News 1989 : Walter Capiau (VTM : Kinderacademie)

Exclusief voor abonnees

Mike Verdrengh over Walter Capiau: "Jammer dat we het nu enkel over zijn misstappen hebben"

Mike Verdrengh werkte jarenlang samen met Walter Capiau, eerst op de VRT, later bij VTM. Het was een goeie samenwerking, die veel succes had. Geruchten over de geaardheid van Capiau kenden Mike en zijn kompaan Guido Depraetere ook, maar bewijzen waren er in die tijd niet. “Guido heeft er Walter eens over aangesproken, en toen heeft hij een ongelofelijke scène gemaakt. Walter had een zwarte, sombere kant.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“De eerste keer dat Walter en ik samenwerkten was voor “Het Rad Van Fortuin” op de BRT, in de tweede helft van de jaren zeventig. Ik presenteerde dat toen, en hij was de publieksopwarmer. Niemand kon dat zo goed als hij. Met zijn kampvuurhumor kreeg hij heel de studio aan het lachen. Maar op de BRT hielden ze niet zo van zijn grappen, ze vonden die te flauw en te volks, en hij dreigde op een zijspoor te raken. 

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer