Jeff Bezos en zijn vrouw MacKenzie.
AFP Jeff Bezos en zijn vrouw MacKenzie.

Miljardair Jeff Bezos onderzoekt lek dat hem huwelijk kostte

De rijkste man op aarde, Amazon-topman Jeff Bezos, begint een onderzoek naar wie zijn sms'jes heeft gelekt naar de Amerikaanse roddelsite National Enquirer. De weinig aan de verbeelding overlatende berichtjes hebben zijn overspel publiekelijk bekendgemaakt en zijn huwelijk opgeblazen.

De schuinsmarcheerder zet nu een team van onderzoekers op de zaak, die hij overigens zelf betaalt. Met een geschat vermogen van 138 miljard dollar zal dat een eitje zijn. Aan het begin van deze maand kwam het ontrouw van Bezos naar buiten. Hij heeft een affaire met nieuwslezeres Lauren Sánchez.

Jeff Bezos en zijn vrouw MacKenzie zijn 25 jaar bij elkaar geweest. Ze ontmoetten elkaar toen ze samenwerkten voor hedgefonds D.E. Shaw. In 1994, een jaar na hun huwelijk, richtte Bezos Amazon op.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Borft

    Peter borft, Niet het lek, maar zijn overspel kost zijn huwelijk

  • Toran Korshnah

    Doet niets af van het feit dat hij zijn vrouw bedroog.

Lees meer