4
Photo News

Modellen zijn ook maar mensen: dochter Cindy Crawford compleet uitgeput (en met wallen) op catwalk

Heeft topmodel Kaia Gerber (18) te veel hooi op haar vork genomen tijdens de modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs? In de Franse hoofdstad kon de dochter van Cindy Crawford (53) alleszins niet verbergen dat ze oververmoeid is. Ondanks verwoede pogingen van de schminksters verscheen Kaia met serieuze wallen onder haar ogen op de catwalk. Gevolg: de modewereld is ongerust, zo klinkt het in weekblad TV Familie. 

“Kaia werkt ontzettend hard”, klinkt het achter de schermen. “Geen enkel model loopt zoveel shows als zij. Soms zes op een dag! Da’s enorm uitputtend.” Vooral omdat Kaia tussendoor nog andere opdrachten had. Fotoshoots, interviews, modefeestjes... “Tijdens de modeweken sliep ze amper drie uur per nacht! Dat wreekt zich natuurlijk.”

Kaia en de wallen onder haar ogen: het is nu hét gespreksonderwerp in modekringen. Heel wat mensen vrezen dat ze haar lichaam ondermijnt door veel te veel werk aan te nemen: “Ze is het best betaalde model van het moment én het meest gevraagde. Die status werkt blijkbaar verslavend voor haar.” Kaia is inderdaad erg ambitieus en wil zo lang mogelijk de nummer één onder de modellen blijven. Het is alleen de vraag welke prijs ze daar uiteindelijk voor zal moeten betalen. Want gezond is dit niet, zo waarschuwen kenners.

4
Photo News
4
Photo News
4
Reporters / Cover Images

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Anthony van der Borght

    Dat is door de moeder dat ze in de modde wereld zit.. het t'zelfde met de acteurs hun kinderen worden acteur door de ouders !!!!!

  • Chris Devlaeminck

    Ho, wat hebben die modellen het zwaar. En ook nog, zonder modellen zou de samenleving het niet redden. We kunnen niet zonder! Daar tegenover hebben verple(e)g(st)ers en verzorg(st)ers een luxeleventje.

Lees meer