rv

Na relatie van 1,5 jaar met Nederlandse reclamemaker: Evi Hanssen is weer single

Evi Hanssen is weer vrijgezel. In de zomer van 2015 lekte uit dat de presentatrice een relatie had met de Nederlandse reclamemaker Lucas Stalman. Daar kwam zo'n twee maanden geleden in alle stilte een einde aan. "Dat is inderdaad zo, maar verder wensen we hier niet over te communiceren", aldus haar manager.

De liefdevolle foto's vanuit Oostenrijk en Ibiza op Instagram waren een eerste hint, later zou ze het maar al te graag zelf bevestigen. Toen de 'Mijn Pop-uprestaurant'-presentatrice ons land destijds voor Amsterdam verruilde, vond ze er niet enkel een nieuw leven, maar ook een nieuwe liefde. Lucas Stalman was 'een rijke reclamejongen' die onze Vlaamse topper opnieuw de liefde had leren kennen, zo klonk het destijds. De beweringen omtrent zijn fortuin wuifde Evi weg, maar de vonk kon ze niet ontkennen. "Ik grapte vooraf tegen vriendinnen dat ik een Fransman aan de haak zou slaan, om de taal op te vijzelen", klonk het in onze zusterkrant AD. "Maar het werd een Nederlander. We hadden direct van alles te bespreken, ook omdat we allebei gescheiden zijn en elk twee kinderen hebben."

Een kind samen met Lucas: daar was de presentatrice van in het begin duidelijk over. "Nee, ik wil geen kinderen meer", zei ze. "Lucas en ik hebben er samen al vier en ze staan bij ons nog altijd op de eerste plaats. Puur praktisch gezien zou het betekenen dat één van ons moet verhuizen en dus dat mijn kinderen ver weg van hun vader zouden wonen, of die van hem van hun moeder. En bovendien: onze relatie is al volwaardig zo, we zijn heel gelukkig."

Rode jurk
Hun relatie werd zo'n twee maanden geleden in alle stilte en vriendschap beëindigd. "Evi heeft nooit gecommuniceerd over het begin van de relatie en zal dus nu ook geen toelichting geven", zegt haar manager Stijn Peeters. "Dit behoort tot de privésfeer."

De breuk had alvast geen impact op Hanssens professionele activiteiten, want begin mei onthulde de presentatrice nog in een adembenemende rode jurk de winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant'. "Grote klasse", klonk het achter de schermen.

Straks de finale van #mijnpopuprestaurant ! @vtm.be !

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Renzo De Hond

    Die BV-vrouwen springen van de ene op de andere. Het is al een mirakel als die het 5 jaar bij iemand uithouden.

  • James Clean

    De Westerse vrouw anno 2017.....

Lees meer