AFP

Exclusief voor abonnees

Na zelfdoding van Caroline Flack: meedogenloze Britse media onder vuur

Zaterdag werd het levenloze lichaam van Caroline Flack (40) aangetroffen in Londen. De Britse ‘Love Island’-presentatrice ontnam zichzelf van het leven nadat ze in een mediastorm terechtkwam. Flack werd beschuldigd van huiselijk geweld tegen haar partner Lewis Burton (27), en werd door de media en tabloids door het slijk gehaald. Welke gebeurtenissen leidden tot de tragische keuze van Caroline om uit het leven te stappen?

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Aanval op partner

De ophef rond de presentatrice begon toen ze werd gearresteerd omdat ze haar 27-jarige partner Lewis Burton zou hebben aangevallen. Op 12 december 2019 verwittigde Burton de hulpdiensten, waar hij tijdens zijn telefoontje zou gesmeekt hebben om hulp en zei te vrezen voor zijn leven. De politie trof de twee onder het bloed aan in hun woning, waarvan in de rechtszaal werd getuigd dat het “uit een scène van een horrorfilm leek te komen”. Flack zou Burton in zijn slaap op het hoofd hebben geslagen met een lamp, waarbij hij een zware hoofdwonde opliep. De aanleiding zouden enkele sms'jes zijn geweest die ze op zijn telefoon had gelezen en deden vermoeden dat hij vreemdging. Flack, die er mentaal niet helemaal bij zou zijn geweest, werd meegenomen door de politie, waarop ze zich zwaar verzette. Ze moest 12 uur lang behandeld worden in het ziekenhuis voor ze ondervraagd kon worden door de politie. Nadat ze ontslagen werd uit het ziekenhuis, kreeg ze geen verdere opvolging.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ibrahim El oueryaghely

    Ergens heb ik wel begrip voor de presentatrice en vind ook dat de media heel vaak zaken uit proportie halen om vieuws en het publiek te raken. Ergens moest zij ook beseffen waar ze mee begon toen ze besloot om beroemd te worden. Jammer dat er iemand uit het leven moest stappen om de (britse) journalisten eraan te herinneren dat ze niet te ver moeten gaan. Heb het gevoel dat ze niet veel hebben geleerd na het overlijden van Lady D. :-/

  • Vera Bres

    treft nu de Britse Media de schuld ? effe serieus blijven hé.

Lees meer