ANP Kippa

Netflix dol op Michiel Huisman: Nederlander krijgt rol in nieuwe actiefilm

Michiel Huisman (38) heeft een rol in de actiefilm ‘Kate’ bemachtigd. Dat meldt Variety maandag. De Nederlandse acteur is in de Netflix-film te zien samen met Woody Harrelson (‘The Hunger Games’) en Mary Elizabeth Winstead (‘Final Destination’, ‘Die Hard 4').

De film vertelt over een vrouwelijke huurmoordenaar die nadat ze vergiftigd is nog 24 uur de tijd heeft om wraak te nemen. Dit leidt tot een klopjacht door de straten van Tokio. De film wordt geproduceerd door Kelly McCormick, die eerder onder meer ‘Deadpool 2' en ‘Hobbs & Shaw’ maakte.

De 38-jarige Nederlander woont en werkt al jaren in de VS. Hij was recent te zien in rollen in ‘Game of Thrones’, Netflix-serie ‘The Haunting of Hill House’ en films als ‘The Guernsey Literary Society’. In Nederland maakte Huisman films als ‘Phileine zegt sorry’ en ‘Zwartboek’.

Het is niet duidelijk wanneer ‘Kate’ op Netflix te zien zal zijn.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer