Priyanka Chopra was eerst niet onder de indruk van Nick Jonas: “Ik oordeelde te veel op het uiterlijk”
EPA Priyanka Chopra was eerst niet onder de indruk van Nick Jonas: “Ik oordeelde te veel op het uiterlijk”

Nick Jonas verraste Priyanka Chopra: “Ik oordeelde te veel op het uiterlijk”

Priyanka Chopra (36) mag dan nu wel gelukkig getrouwd zijn met Nick Jonas (26), dat had ze absoluut niet kunnen voorspellen toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Dat vertelde ze tijdens een speech: “Hij verraste me echt.”

“Ik ken hem twee jaar”, vertelde de actrice op het evenement ‘Tina Brown’s 10th Annual Women in the World’. “Ik had niet gedacht dat onze relatie hier zou op uitdraaien, en dat is waarschijnlijk mijn fout. Ik oordeelde te veel op het uiterlijk. Toen ik dan uiteindelijk begon uit te gaan met Nick, verraste hij me echt.”

De muzikant mag dan tien jaar jonger zijn dan Priyanka, maar volgens de actrice is daar niets van te merken. “Hij heeft een oude ziel”, zegt ze. “Ik noem hem ‘Old Man Jonas’. Dat is mijn bijnaam voor hem: ‘OMJ’. Hij is zo'n oude ziel, extreem slim, en hij is zo goed voor me, want hij houdt me met beide benen op de grond. Ik ben nogal wild, ik doe wat ik wil wanneer ik dat wil, en hij steunt me altijd.”

Zo vertelde de actrice over een van hun eerste afspraakjes, samen met vrienden. Priyanka vertelde Nick en de groep dat ze moest vertrekken vanwege een werkafspraak. Maar ze gaf ook doelbewust een paar hints in de hoop dat Nick haar zou vragen om te blijven. “Uiteindelijk nam hij me apart en zei hij: ‘Kijk, ik ben niet dom. Ik weet wat je wil doen, maar ik zal je nooit vragen om werk af te zeggen omdat ik weet hoe hard je gewerkt hebt om te zijn waar je nu bent. Dus als je het had kunnen afzeggen, dan had je het gedaan. Ik zal met onze vrienden gaan eten, we zullen op je wachten, ga naar je afspraak en kom terug.’ Hij gaf me erkenning voor wat ik gedaan had, dat was gewoon verbluffend.”

Na een relatie van amper twee maanden verloofde het koppel zich. In december 2018 trouwden Nick en Priyanka, met verschillende ceremonies die bijna een week duurden.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fabienne Verschoren

    wauw, wat een attentvolle man :) mooi koppel samen

Lees meer