ANP Kippa

Nicolette Kluijver is kankervrij verklaard

RTL-presentatrice Nicolette Kluijver is gisteren officieel vrij verklaard van kanker. Dat heeft ze gemeld via haar Instagram-account.

"Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen", laat ze weten. "Ik ben officieel schoon! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen." De presentatrice ligt nog wel in het ziekenhuis. "Maar met dit nieuws kan ik de hele wereld weer aan."

Ze bedankt haar volgers en fans voor alle steun die ze heeft ervaren tijdens de behandeling.

Bij haar bericht heeft Kluijver vier foto's geplaatst van haar verblijf in het ziekenhuis. Ze liet eind februari weten meteen te stoppen met al haar werkzaamheden voor RTL omdat een voorstadium van longkanker was ontdekt. De presentatrice liet toen wel al weten dat de kans op genezing groot was omdat de ziekte op tijd was ontdekt.

Gisteren heb ik het beste nieuws uit mijn leven gekregen. Ik ben officieel schoon!! De kanker is weg! Het is een gevecht geweest maar ik wist dat ik kon winnen. Voorlopig lig ik nog in het ziekenhuis maar met dit nieuws kan ik de wereld weer aan. Bedankt allemaal voor jullie steun... het heeft mij er echt doorheen gesleept. Ik heb echt heel veel gehad aan jullie berichten! Dr. R Zandbergen, Dr. C Dickhoff en Dr. J De langen jullie hebben mijn leven gered. Pluk de dag!!! #ennudoor #dankbaar #lovelife ❤

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels