Sam Smith en Brandon Flynn
Photo News Sam Smith en Brandon Flynn

Nieuwe vriend van Sam Smith maakt hun relatie na lang wachten openbaar

Via een foto op Instagram maakte Brandon Flynn de liefdesrelatie tussen hem en zanger Sam Smith wereldkundig. De twee dragen allebei een reiskussentje om hun nek, in de vorm van een eenhoorn: 'Een zeldzaam zicht in Londen', luidt het bijschrift.

Sam en Brandon werden sinds oktober aan elkaar gelinkt, maar kwamen nooit openlijk uit over hun liefde voor elkaar. Brandon is bekend van de Netflix-serie '13 Reasons Why'. 

Grammy-en Oscarwinnaar Smith heeft op zijn social media nog geen foto's geplaatst van Brandon en hem, maar liet de 'eenhoorn-foto' wel eerder deze week in een van zijn Instagram Stories zien. Toen de superster te gast was in de talkshow van Ellen DeGeneres gaf hij wel toe een relatie te hebben, maar wilde hij nog niks kwijt over de identiteit van zijn geliefde.

Rare sighting in London 🦄🦄

Een foto die is geplaatst door null (@flynnagin11) op

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer