5 Fans zijn ongerust over 'Friends'-acteur Matthew Perry.
Photo News Fans zijn ongerust over 'Friends'-acteur Matthew Perry.

Nu ‘Friends’-reünie eraan komt: fans maken zich zorgen om Matthew ‘Chandler’ Perry

In augustus is het zover: dan komt de cast van de legendarische sitcom ‘Friends’ weer samen voor een eenmalige reünie. Iedereen lijkt er klaar voor te zijn, al rijzen er steeds meer vragen rond de toestand van Matthew Perry. De 50-jarige acteur, die de rol van Chandler vertolkte, verscheen onlangs voor het eerst in maanden weer in het openbaar en maakte geen goede indruk.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In mei raakte bekend dat de relatie tussen Matthew Perry en talent manager Molly Hurwitz voorbij was. Een ramp, want Hurwitz had een enorm goede invloed op de acteur, en zelfs Matthews vrienden waren blij met zijn de relatie. “Zijn intieme kring hoopt al lang dat hij zich gaat settelen, vooral Courteney Cox. Ze hopen dan ook dat hij en Molly de sprong wagen en gaan trouwen”, klonk het in februari nog. 

Verslaving

Perry kampt al jaren met verslavingen. “Ze zorgde ervoor dat hij zich positief en zelfzeker voelde. Niemand kon zich herinneren hem ooit zo gelukkig te hebben gezien. Hij had een sprongetje in z’n stap dat er voordien niet was.” Molly verleidde haar vriend ook om een Instagramprofiel aan te maken, iets waar Matthew erg blij mee was. “Hij was van plan om meer van z’n leven aan z’n fans te tonen, nadat hij jarenlang als een kluizenaar leefde.” 

Na bijna een half jaar werd de acteur nog eens in het openbaar gespot. Mede dankzij de lockdown, maar zelfs in normale omstandigheden toont Matthew zich niet vaak. Nu er steeds meer foto’s opduiken, maken fans zich heel wat zorgen om de bedenkelijke toestand van de acteur. “Zit hij wel mentaal op een goede plaats om aan de ‘Friends’-reünie te beginnen?", vraagt een fan zich af op Twitter. De langverwachte opnames, die werden uitgesteld door het coronavirus, zouden in augustus wel doorgaan. Eind dit jaar zou de special dan te zien zijn op HBO Max, een nieuw streamingplatform van de Amerikaanse zender HBO. 

Lees ook:

Matthew Perry, nog één keer terug bij ‘Friends’: “Ik had vaak een gruwelijke kater op de set” (+)

Lisa Kudrow over langverwachte ‘Friends’-reünie: “Er zullen anekdotes passeren die nog nooit verteld werden”

5
Photo News
5
Photo News
5
Photo News
5
Photo News

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Katrien Wil

    Als ik smorgens uit mijn bed kom zie ik er ook zo ontploft hoor... hij blijft geen 25 jaar hé .

  • Stefaan De Bruycker

    Aan zijn vingers te zien passeren er redelijk veel sigaretten de revues

Lees meer