Chris Pizzello/Invision/AP

Oef: Sharon Stone kan weer naar hartelust swipen op datingapp

Sharon Stone kan het nieuwe jaar al swipend tegemoet: de actrice kan weer gebruikmaken van datingapp Bumble, die haar account eerder deze week geblokkeerd had. De makers hebben haar profiel nu weer in ere hersteld nadat de 61-jarige actrice zich boos maakte op sociale media.

Heel wat gebruikers hadden Sharons profiel gerapporteerd als fake, waarna Bumble het account blokkerde. "Gezien haar iconische status snappen we dat veel gebruikers het gevoel hadden dat het te mooi was om waar te zijn", zegt een woordvoerder van Bumble nu tegen CNN. Bovendien was het profiel van Sharon Stone niet geverifieerd.

Sharon vond het allerminst leuk dat ze niet meer kon swipen."Hé Bumble, is het uitgesloten om mezelf te zijn?", schreef de actrice maandag bij een foto van haar gesloten account. De ‘Basic Instinct’-ster is sinds oktober vorig jaar vrijgezel. Toen zag ze na negen maanden haar relatie met zakenman Angelo Boffa stranden. Eerder was de actrice getrouwd met tv-producent Michael Greenburg en krantenredacteur Phil Bronstein.

Bumble wat ‘hommel’ betekent, is sinds 2014 actief als datingapp. Bij heteroseksuele matches kunnen enkel de vrouwelijke gebruikers het eerste contact leggen met gematchte mannen. Bij matches van hetzelfde geslacht kunnen beide personen een eerste bericht sturen. De app is mee ontwikkeld door Whitney Wolfe Herd, die daarvoor aan de slag was bij Tinder. In de VS is Bumble na Tinder de populairste datingapp. Het telt wereldwijd 55 miljoen gebruikers. Volgens Forbes is het bedrijf meer dan 1 miljard dollar waard. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer