2
ANP Kippa

Op deze lepe manier probeerde Sylvie Meis haar liefdesbreuk te verbergen

Sylvie Meis en haar verloofde Charbel Aouad verbraken enkele maanden geleden hun verloving, maar het nieuws raakte pas onlangs bekend. Nu wordt duidelijk dat het Nederlandse model heel wat moeite deed om de breuk zo lang mogelijk geheim te houden.

Afgelopen week klonk het in de Nederlandse media nog dat Sylvie haar peperdure verlovingsring ook na haar breuk met Charbel nog bleef dragen, maar ondertussen blijkt dat niets minder waar is. Het Nederlandse model en presentatrice gaf de ring meteen terug aan haar voormalige verloofde toen ze uit elkaar gingen, maar om niet meteen vragen te krijgen, liet Sylvie  een bijna exacte kopie maken van de verlovingsring. Zo kon ze nog maandenlang volhouden dat er geen vuiltje aan de lucht was tussen de twee.

YES ❤💍 #isaidyes

Een foto die is geplaatst door null (@1misssmeis) op

2 Sylvie en Charbel verbraken hun verloving enkele maanden geleden al.
Photo News Sylvie en Charbel verbraken hun verloving enkele maanden geleden al.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer