Orlando Bloom en zijn verloofde, Katy Perry.
AFP Orlando Bloom en zijn verloofde, Katy Perry.

Orlando Bloom gaat in quarantaine na opnames in Praag

Orlando Bloom (43) en de verdere cast van de Amazon-serie ‘Carnival Row’ vertrekken uit Praag nadat de opnames werden stopgezet vanwege het coronavirus. “Dit is het afscheid voor ons”, zei de acteur in een filmpje dat hij donderdag plaatste op Instagram. “We gaan naar huis om in zelfquarantaine te gaan.”

De opnames voor het tweede seizoen van de fantasyserie waren volop bezig in Tsjechië. De Britse acteur laat weten dat hij en een aantal collega’s terugkeren naar de Verenigde Staten om de “quarantaine” voor te zijn, waarmee hij vermoedelijk doelt op het reisverbod naar de VS dat vrijdagnacht ingaat voor reizigers uit de EU.

Ook heeft de acteur nog een boodschap voor zijn volgers. “Zelfquarantaine lijkt heel gek. Dit hele coronagedoe eigenlijk. Maar doe wat juist is voor jezelf en je familie en blijf veilig.” Zangeres en partner van Orlando, Katy Perry, is in verwachting van hun eerste kindje. Zij heeft al haar interviews afgezegd en is vanuit Australië teruggevlogen naar de Verenigde Staten. Katy was daar om een gratis concert te geven voor slachtoffers van de bosbranden en medewerkers van de hulpdiensten.

Gezien topmodel Cara Delevingne ook deel uitmaakt van de ‘Carnival Row’-cast, wordt vermoed dat ook zij een tijdje in quarantaine zal gaan. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer