2 Cara Delevingne en Orlando Bloom
Photo News Cara Delevingne en Orlando Bloom

Orlando Bloom over nieuwe reeks ‘Carnival Row’: “De seksscènes met Cara Delevingne waren nogal ongemakkelijk”

Binnenkort is de nieuwe fantasyreeks ‘Carnival Row’ te zien op Amazon Prime Video. In de hoofdrol zien we Orlando Bloom en model Cara Delevingne, maar die twee hadden het niet altijd naar hun zin op de set. “De seksscènes waren awkward”, legt Bloom uit.

De achtdelige serie speelt zich af in een stad die verscheurd wordt door haar burgers en een groep mythische wezens die er komen schuilen voor de oorlog in hun eigen mysterieuze land. 

Hoofdpersonages Bloom (42), een gewone stadsburger, en Delevingne (27), een gevleugeld wezen, krijgen uiteraard een romantische relatie. “De pikante scènes waren nogal ongemakkelijk”, bekent Bloom. “Er staan altijd veel mensen op te kijken. En om dan te doen alsof je seks hebt...” Bovendien is Cara ook vijftien jaar jonger dan Bloom, die momenteel verloofd is met zangeres Katy Perry.  “Maar ik heb erotische scènes nooit leuk gevonden, om eerlijk te zijn. Ik vind nochtans niet dat er te veel wellustige scènes in de reeks voorkomen. Het hoort gewoon een beetje bij het fantasy-genre.” 

Cara was iets positiever over haar tegenspeler. “Het was fantastisch om met Orlando samen te werken”, klinkt het. “Het was leuk om op de set te staan met iemand die ik in het echte leven ook ken. Hij heeft veel talent en blijft ook altijd professioneel.” 

Hoewel ‘Carnival Row’ nog niet veel lovende reviews ontving van critici (Delevingne staat niet bepaald bekend voor haar sprankelende acteerprestaties), werd de reeks nog voor het debuut hernieuwd voor een tweede seizoen. 

2 Een beeld uit 'Carnival Row'.
Amazon Een beeld uit 'Carnival Row'.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer